ALLES OP GEBIED VAN INTERIEURSTYLING, -INRICHTING & -TRENDS.

About no.95

Even voorstellen

 

Hallo! Ik ben Simone, 23 lentes jong (’95) en ik heb een grote passie voor alles wat met interieurinrichting, -styling & -trends te maken heeft. Om die reden heb ik No.95 in het leven geblazen. Hier hoop ik, naast mijzelf, ook andere te kunnen inspireren met mooie interieur creaties.

 

Als klein meisje kroop ik elke zaterdagavond om 17 uur samen met papa op de bank om Rob’s Grote Tuinverbouwing te kijken. Mijn  favoriete onderdeel was natuurlijk het opnieuw inrichten & stylen van de woning! Nu (zo’n 10 jaar later) kijk ik nog altijd trouw naar dit programma en zijn er ook vele andere interieurprogramma’s aan mijn favorieten lijstje toegevoegd. Zo is mijn passie voor interieur ontstaan & gebleven!

 

 

En nu?

 

Met veel plezier & liefde deel ik nu actief mijn passie met de rest van de wereld via No.95 en hoop ik anderen te kunnen helpen! Alle tijd die ik naast mijn fulltime baan heb steek ik in het delen van inspirerende afbeeldingen, leuke D.I.Y.’s en handige tips & tricks zodat ook jij van je eigen huis een thuis kunt maken.

Ik hoop dat jij hier met net zo veel plezier & liefde terug zult komen om inspiratie op te doen of om gewoon te genieten van alle mooie interieurs!

 

Liefs,  

Simone

 

 

PS. zou jij wel wat meer hulp willen het inrichting van je woning? Neem dan hier een kijkje.