ALLES OP GEBIED VAN INTERIEURSTYLING, -INRICHTING & -TRENDS.

groen in je interieur

Creëer je eigen Urban Jungle!

 

Planten behoren tegenwoordig helemaal tot het interieur! In welke stijl je woning ook is ingericht, planten horen er in terug te komen.

 

De Urban Jungle stijl uit zich in verzamelingen van planten in je interieur waardoor je een mini jungle creëert. Het is een leuke manier om lege hoeken op te vullen of te zorgen voor meer leven in je interieur!

 

gallery/apartamento-estocolmo-02-aperfectlittlelife
gallery/urban jungle - urstyle

“Uit onderzoek blijkt dat planten een essentiële rol spelen bij het creëren van een aangename en rustige omgeving waarin we kunnen bewegen, werken of ontspannen.

Kamerplanten


De makkelijkste manier om een Urban Jungle sfeer te creëren is door kamerplanten in huis te halen. Van cactussen tot prachtige plantenbakken: het kan allemaal! Ook de hangplanten zijn weer terug van weg geweest.

 

 

Groen, groen & nog eens groen


De Urban Jungle sfeer kun je ook creëren met groen op de muren. Combineer verschillende tinten groen om de natuurlijke atmosfeer in huis te halen.

 

gallery/urban jungle cactus - apairanda
Botanische prints


Naast kamerplanten en groene muren kun je ook kiezen voor een botanische print op de muur! Het is een makkelijke en snelle manier om deze groene stijl in huis te halen.

 

Combineer de botanische printjes, groene tinten en kamerplanten met natuurlijke materialen zoals hout, rotan en bamboe voor een warm effect.

 

 

Succes!

 

Ik kan er geen genoeg van krijgen! Hopelijk heb jij nu genoeg inspiratie op gedaan om zelf een Urban Jungle in je interieur te creëren.

gallery/botanisch printje - huis-inrichting

“Tip! Zet planten in groepjes bij elkaar. Dit zorgt voor de jungle sfeer maar houdt het geheel wel rustig. Kies daarbij voor planten van verschillende hoogtes voor een speels effect.

gallery/urban jungle - urbanjunglebloggers
Liefs,
Simone