ALLES OP GEBIED VAN INTERIEURSTYLING, -INRICHTING & -TRENDS.

styling

advies op maat

 

 

Een interieur wat helemaal naar wens is, dat willen we allemaal. Alleen hoe je dit kunt bereiken is soms toch nog knap lastig. Ondanks alle uren waarin je op zoek bent naar inspiratie, wil het maar niet lukken om van jou eigen huis een echt thuis te maken..

Ja, herken je dat? Dan is het nu tijd om het ander te doen! 

 

In vier stappen kan ik je door middel van online advies helpen bij de inrichting & styling van je interieur. Dit gaat als volgt:

 

1. Meld je via het inschrijfformulier op de contact-pagina aan voor online advies of stuur een mail naar info@no95.nl. Geef hierbij duidelijk aan waar je tegenaan loopt, wat je wensen zijn en waar rekening mee gehouden dient te worden.

 

2. Je ontvang een bevestiging van je aanmelding voor online advies en de nodige betaalgegevens voor het definitief maken van je aanmelding.

 

3. Stuur na betaling minimaal 4 duidelijke foto's van de huidige inrichting en wanneer mogelijk een plattegrond van de woning. 

 

4. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een voor jouw interieur ontworpen moodboard waar de gewenste sfeer duidelijk naar voren komt. Je krijgt de mogelijkheid om hierop te reageren en eventuele aanvullingen te bespreken. Binnen de daarop volgende 4 werkdagen ontvang je een volledig advies op basis van jouw wensen en een plan-van-aanpak zodat je direct aan de slag kunt met het opnieuw inrichten van je woning. 

 

 

De prijs die gehanteerd wordt voor online advies bedraagt €25,-.

 

 

gallery/inspo