ALLES OP GEBIED VAN INTERIEURSTYLING, -INRICHTING & -TRENDS.

Welkom!

Welkom op no.95

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op No.95! Hier deel ik - Simone - alles over interieurstyling, -inrichting & -trends zodat jij van je eigen huis een thuis kunt maken. Een fijn interieur dat goed bij jou past zorgt namelijk voor een prettig gevoel en rust! Laten we hier samen naar op zoek gaan!

 

Niet alleen zorgt een fijn interieur voor een prettig gevoel & rust, het kan ook nog eens bepalend zijn voor je humeur. Herken jij ook dat wanneer je huis rommelig is, jij je hier aan irriteert en misschien zelfs wel in het algemeen geïrriteerde bent? Het omgekeerde gevoel creëer je als je thuis komt bij een interieur die helemaal naar jouw style en wens is ingericht. Het begint bij de grote lijnen, maar met persoonlijke touches kun je de styling van je interieur compleet maken.

 

gallery/17098477_1867225823519523_8415041988214039096_n
gallery/skapastil1
hoe?

 

De verandering van je huidige interieur naar een passend interieur hoeft niet perse door middel van een grote verbouwing. Kleine dingen in je inrichting veranderen, kan al een wereld van verschil maken!

 

Hopelijk doe je aan de hand van de tips & tricks en mooie voorbeelden die hier gedeeld wordt veel inspiratie op. Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Neem dan een kijkje op de styling pagina of stuur een bericht naar info@no95.nl voor advies-op-maat.

 

 

 
Liefs,  
Simone